Praktiški patarimai, kaip išsirinkti moterišką žieminę striukę

Ieškote naujos moteriškos žieminės striukės? Tačiau jums nepavyksta greitai ir lengvai išsirinkti, nes kyla įvairių klausimų ir dvejonių? Jei taip, norime jums pasiūlyti keletą naudingų patarimų, kurie gali palengvinti tinkamos žieminės striukės pasirinkimą.

Žieminės striukės kokybė

Nenuvertinkite aukštos kokybės medžiagų vertės – jos gali atlaikyti laiko išbandymą, kasdienio oro sąlygų poveikio iššūkius ir geriau jums tikti. Žieminės striukės kokybė priklauso ne tik nuo audinio, bet ir konstrukcijos. Geriausios moteriškos striukės yra sukurtos apgalvotai, atsižvelgiant į unikalius visų figūrų poreikius. Jos būna kruopščiai pasiūtos, reikiamose vietose pakankamai laisvos, kad leistų laisvai judėti ir patogiai jaustis.

Dažnai galite nustatyti, ar striukė idealiai tinka, tiesiog pagal siūles ant pečių – siūlė turėtų baigtis peties kaulo srityje. Jei rankovės kiek per ilgos – ne bėda, nes jas galima patrumpinti. Jei drabužis pasiūtas nekokybiškai, jis neatrodys vientisas ir apskritai gali tarnauti trumpiau, nei turėtų.

Pakankamai erdvės

Nesvarbu, kokios rūšies žieminę striukę renkatės (pavyzdžiui, ilgą pūkinę ar parką), svarbu, kad tarp išorinio audinio ir vidinio sluoksnio būtų pakankamai erdvės. Kadangi šį drabužį dėvėsite rudenį ir žiemą, tikslinga rinktis tokią striukę, po kuria tilptų megztinis, kardiganas ar liemenė. Tačiau nepasirinkite per didelio dydžio striukės, nes ji tinkamai nesušildys, o tiesiog kabės ant jūsų. Kaip sužinoti, ar žieminė striukė ne per didelė? Atidžiai pasimatuokite striukę ir patikrinkite, kiek laisvos vietos lieka tarp jūsų kūno ir striukės. Vietos turėtų būti tiek, kad užtektų keliems sluoksniams drabužių, kuriuos paprastai dėvite po striuke. Striukė neturėtų kabėti ir atrodyti it maišas. Žieminė striukė neturi būti ir per ankšta, nes tokiu atveju jausitės nepatogiai, jūsų judesiai bus suvaržyti ir nebus pakankamai šilta.

Striukės dydis

Kaip nustatyti, ar žieminė striukė yra tinkamo dydžio? Visų pirma, reikia atsižvelgti į striukės rūšį ir į tai, kaip ją dėvėsite. Striukė, kurią vilkėsite šaltuoju metu laiku ant vilnonių megztinių ir golfų, turi būti pakankamai laisva ir tuo pačiu patogi. Užtrauktukai arba sagos turėtų lengvai užsisegti, o pati striukė turėtų būti gerai prigludusi, kad atrodytų stilingai ir užtikrintų optimalią šilumą. Tačiau tikslus prigludimas gali priklausyti ir nuo palto tipo. Pavyzdžiui, žieminė parka turėtų būti prigludusi prie kūno ir per daug nevaržyti, po ja apsirengus, pavyzdžiui, golfą ar šiltą nertinį su gobtuvu. Jei daug laiko žiemą leidžiate lauke, moteriška žieminė parka arba sunki žieminė striukė–paltas gali būti tik šiek tiek laisvesnio kirpimo, kad netrukdytų laisvai judėti.

Striukės ilgis

Moteriškos žieminės striukės ilgis taip pat yra labai svarbus. Idealiu atveju drabužis turėtų atrodyti stilingai, būti patogus ir šiltas. Svarbu, kad su žiemine striuke būtų patogu judėti, todėl ji neturėtų būti per ilga. Jei esate smulkaus sudėjimo, jums geriau rinktis striukę, kuri yra ne ilgesnė nei maždaug iki šlaunų vidurio. Ilgesnė striukė gali atrodyti per didelė arba per daug masyvi, ypač jei šaltą žiemos dieną dėvite po ja kelis drabužių sluoksnius. Jei norite sukurti ilgio iliuziją, rinkitės striukę su diržu, kad sukurtumėte aptakesnį siluetą. Aukštesnio ūgio moterims labai tiks ilgos striukės – paltai žemiau kelių. Jei renkatės tokio tipo žieminę striukę, ieškokite tokio kirpimo, kuris gražiai derėtų prie jūsų figūros ir kartu paliktų šiek tiek papildomos erdvės, kad prireikus būtų galima apsirengti kelis papildomus drabužių sluoksnius.

Platų žieminių moteriškų striukių asortimentą rasite: https://sidonas.lt/17-striukes

Parašykite komentarą